середа, 25 лютого 2015 14:09

В Росії вчителькам порадили "не думати про копійки" і шукати заможних чоловіків

В Росії вчителькам порадили "не думати про копійки" і шукати заможних чоловіків
Фото: radius72.ru

Співголова штабу Загальноросійського народного фронту (коаліція громадсько-політичних організацій, створена у 2011 році з ініціативи Володимира Путіна) в Свердловській області і ректор Уральського державного гірничого університету Микола Косарєв запропонував вчителькам знайти собі багатих чоловіків, щоб не переживати з приводу зарплати.

Про це Косарєв заявив під час зустрічі з педагогами Свердловської області щодо зниження зарплат вчителів в регіонах.

"Я бачу, що сьогодні тут у залі зібралися переважно жінки. Хочу вам дати пораду, щоб ви орієнтувалися більше на особисті справи і знайшли чоловіка з достатком. У Росії багато хороших мужиків, гірники є...", - сказав він.

Пізніше ректор заявив, що його слова вирвали з контексту. "Я вважаю, що щастя будь-якої жінки - в сім'ї. Працювати їй потрібно не для грошей, а заради, як кажуть, мистецтва. Щоб вона не думала про ці копійки. А підтримувати їх повинні чоловіки, споконвічні добувачі. А то у нас жінка перетворюється на коня, який працює за сорок годин, а ще має любити, виховувати і займатися господарством. Я кажу щиро і відповідаю за свої слова", - сказав Косарєв.

Нагадаємо, що наприкінці січня депутат Свердловської обласної думи від "Єдиної Росії" (партія президента РФ) Ілля Гаффнер порадив росіянам "задуматися про власне здоров'я і почати поменше харчуватися" в кризу.

Зараз ви читаєте новину «В Росії вчителькам порадили "не думати про копійки" і шукати заможних чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути