середа, 22 серпня 2012 14:55

До підземних газосховищ України вже закачали 15,7 мільярда кубів газу

До підземних газосховищ України вже закачали 15,7 мільярда кубів газу
У підземних сховищах газу України - 15,7 млрд куб. м блакитного палива. Фото: ecorb.ru

У рамках підготовки до осінньо-зимового періоду 2012-2013 років ДК "Укртрансгаз" станом на 20 серпня закачала в підземні сховища газу (ПСГ) 8,8 млрд куб.м природного газу.

Як повідомляє прес-служба компанії, таким чином, у підземних сховищах "Укртрансгазу" перебуває 15,7 млрд куб.м. природного газу.

"Відповідно до затвердженого плану-графіка організаційно-технічних заходів по забезпеченню стабільної роботи філій ДК "Укртрансгаз" в осінньо-зимовий період 2012-2013 років протягом липня виконані основні заплановані роботи", - зазначено в повідомленні.

"Укртрансгаз" також повідомив, що планує до початку жовтня завершити роботи з підготовки до опалювального сезону, що дозволить підготувати газотранспортну систему України до безперебійної поставки природного газу споживачам країни, а також в країни-імпортери.

"З випередженням графіка виконуються роботи з капітального ремонту лінійної частини магістральних газопроводів, газорозподільних станцій (ГРС), обстеження надводних і підводних переходів трубопроводів через водні перешкоди і закачування газу в підземні сховища газу", - повідомили в компанії.

Нагадаємо, раніше "Укртрансгаз" повідомив, що за 6 місяців поточного року заощадив 162 млн куб. м природного газу, вартість якого становить 580 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «До підземних газосховищ України вже закачали 15,7 мільярда кубів газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути