Ексклюзиви
середа, 23 серпня 2017 18:36

"Юзгаз Бі.Ві." розкрив бенефіціарів і хоче залучити більше інвестицій

"Юзгаз Бі.Ві." розкрив бенефіціарів і хоче залучити більше інвестицій
"Юзгаз Бі.Ві." хоче залучити більше інвестицій. Фото: "Телеграф"

22 серпня відбулося засідання робочої групи Міжвідомчої комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції, яка була створена з метою продовження розгляду запиту ТОВ "Надра Юзівська" і "Юзгаз Бі.Ві." (Yuzgaz B. V.) відступлення частки участі ТОВ "Надра Юзівська" по Юзівській Угодою.

Про це заявив директор компанії "Юзгаз Бі.Ві." Ярослав Кінах, передає Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні нарешті почалося розгляд наших інвестиційних пропозицій уповноваженим державою органом у передбачений законодавством спосіб. Початок офіційного розгляду дає нам можливість виконати дане нами раніше обіцянку: відкрити бенефіціарів компанії "Юзгаз Бі.Ві.". Цим "Юзгаз Бі.Ві." повідомляє, що поточними бенефіціарами фонду прямих інвестицій "Емерстоун Енерджі Єс.Сі.Єс.пі." і, відповідно, компанії "Юзгаз Бі.Ві." є громадяни Канади Ярослав Кінах і Тімоті М. Елліот", — заявив Кінах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрнафті не продовжили 9 ліцензій

За даними Кінаха, після отримання згоди уряду на поступку на запропонованих умовах компанія "NAFTA a.s." (Словаччина) стане учасником проекту як його фактичного оператора і акціонера компанії "Юзгаз Бі.Ві." з часткою 50%. За його інформацією, також ведуться переговори про залучення в якості інвестора проекту однієї з Північно-Американських нафтогазових компаній.

Крім того, на засіданні робочої групи директор з розвідки і видобутку компанії "NAFTA a.s." Йозеф Левоча презентував програму пошукових робіт, яку інвестори мають намір виконати.

"Програма спрямована на якнайшвидший початок видобутку газу для підтримки стратегії українського уряду щодо збільшення власного видобутку газу та відмови від імпорту газу вже у 2020 році", - відзначають в компанії "Юзгаз Бі.Ві." і додають, що ключовим пріоритетом інвесторів є комплексне геологічне вивчення з метою відкриття значних покладів традиційного і нетрадиційного газу в межах всього Юзовскойго ліцензійної ділянки.

Вартість газу для автомобілів підійметься на кілька гривень. На біржі 1 т. скрапленого газу реалізували за рекордні 29 тис. грн. Минулого аукціону ціна становила близько 17 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «"Юзгаз Бі.Ві." розкрив бенефіціарів і хоче залучити більше інвестицій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути