понеділок, 22 травня 2017 21:10

Укрпошта доставлятиме грошові перекази додому

Укрпошта доставлятиме грошові перекази додому
Максимальна сума одного переказу - 14 999 гривень. Фото:www.facebook.com/ukrposhta

Укрпошта запустила послугу переказу коштів "З картки додому". Гроші можна буде отримати у відділеннях або їх доставлять додому.

"Зараз послуги банків доступні 65% населення України. Тобто Укрпошта сьогодні — це єдина можливість для 35% наших громадян, які не мають доступу до фінансових і банківських послуг, отримати перекази з картки від своїх близьких та рідних. З одного боку, ми вирішуємо проблеми з переказом коштів для тих українців, які мешкають в населених пунктах, де немає банківських відділень. З іншого, створюємо унікальну можливість переказати кошти тим людям, які не мають банківської картки. Листоноша доставить переказ за вказаною адресою і передасть кошти безпосередньо в руки", - каже директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Банки скорочують мережі, а поштові відділення є всюди"

У відділеннях Укрпошти грошовий переказ можна буде отримати через 15 хв. після відправки коштів. Якщо замовили доставку готівки додому - протягом двох робочих днів. Максимальна сума одного переказу - 14 999 грн. Можна використовувати платіжні картки Visa та MasterCard будь-яких банків України.

Укрпошта не продаватиме продукти та туалетний папір у великих містах. Основним ринком збуту товарів стануть села. Роздрібна торгівля є одним із пріоритетних напрямків для держпідприємства.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта доставлятиме грошові перекази додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути