неділя, 30 грудня 2018 13:05

Український лоукостер відкриває нові напрямки польотів

Український лоукостер відкриває нові напрямки польотів
SkyUp запустила продаж квитків по лоу-кост концепції на рейси з Києва в Тбілісі, Софію, Попрад і Барселону. Фото: avianews.com

Українська авіакомпанія SkyUp отримала права на регулярні рейси за маршрутами у Чорногорію, Чехію та Ізраїль. Державна авіаційна служба погодила нові рейси лоукостеру.

"SkyUp отримає дозволи з 31 березня 2019 року на три рейси на тиждень з Києва у Подгорицю (Чорногорія). Також по три рейси на тиждень зі Львова, Харкова, Одеси в Прагу (Чехія), а з Києва в Карлові Вари (Чехія). Також з Харкова два рази на тиждень в Тель-Авів (Ізраїль)", - йдеться на сайті відомства.

Також Державіаслужба дала дозвіл SkyUp на збільшення частоти регулярних рейсів з Києва: в Аліканте (Іспанія) - з двох до трьох рейсів на тиждень; в Батумі (Грузія) - з трьох до 10 рейсів; в Бургас (Болгарія) - з трьох до п'яти рейсів, і до Ларнаки (Кіпр) - з трьох до п'яти рейсів на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну заходить новий лоукост

22 жовтня SkyUp запустила продаж квитків по лоу-кост концепції на рейси з Києва в Тбілісі, Софію, Попрад і Барселону, які почнуть виконуватися з грудня 2018 року.
У травні-червні стартують перельоти за наступними напрямками з Києва: Батумі, Ларнака, Ріміні, Неаполь, Сицилія (Катанья), Аліканте, Тенеріфе.

Зараз ви читаєте новину «Український лоукостер відкриває нові напрямки польотів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути