Ексклюзиви
понеділок, 18 березня 2013 17:47

Український лоу-костер отримав право літати на 8 нових напрямках

Український лоу-костер отримав право літати на 8 нових напрямках
У цьому році "Візз Ейр Україна" заявляла про подачу заявок на 18 нових міжнародних напрямків. Фото: lowtravel.ru

Українська лоу-кост авіакомпанія "Візз Ейр Україна" ("дочка" угорської Wizz Air) отримала право експлуатувати маршрути Донецьк-Кутаїсі, Харків-Кутаїсі, Київ-Дубай, Київ-Москва, Київ-Санкт-Петербург, Київ-Бухарест, Київ- Вільнюс і Київ-Софія.

Про це повідомили в Державній авіаційній службі (ДАС). Засідання ліцензійної комісії ГАС відбулося минулого четверга, пише "Комерсант-Україна" у публікації "Wizz Air отримала дозволи на польоти в Москву і Санкт-Петербург".

Цього року "Візз Ейр Україна" заявляла про подачу заявок на 18 нових міжнародних напрямків, за якими раніше літав "АероСвіт". Серед напрямків, на які претендувала авіакомпанія, - Москва, Санкт-Петербург, Тель-Авів, Ларнака, Салоніки, Стамбул, Неаполь, Дубай, Вільнюс, Варшава, Прага, Єреван, Софія, Астана та Батумі.

Сімферопольська Air Onix тепер зможе літати з Києва до Барселони, Стокгольм, Ригу, Москву, Санкт-Петербург і Калінінграда. Перевізник раніше заявляв, що має намір виконувати свої рейси з київського аеропорту "Жуляни". Крім того, були задоволені заявки Air Onix на польоти із Сімферополя до Риги, Братислави, Калінінграда, Новосибірська, Тюмені, Уфи, Красноярська, Казані й Єкатеринбурга.

"Ютейр Україна", крім призначень в Ригу, Барселону і Софію з Києва, отримала право літати в Белград, Таллінн, Бухарест, Стокгольм і Копенгаген. З регіонів для перевізника відкриті лінії Донецьк-Барселона, Донецьк-Санкт-Петербург, Одеса-Калінінград і Харків-Санкт-Петербург. Авіакомпанія подавала заявки на більшу кількість напрямків (маршрути, за якими раніше літав "АероСвіт"). "ЮТейр-Україна" планувала, зокрема, літати в Лондон, Париж, Єреван, Баку і Тель-Авів. Але ДАС не затвердила ці заявки.

Зараз ви читаєте новину «Український лоу-костер отримав право літати на 8 нових напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути