середа, 20 березня 2013 15:18

Українські порти почали об'єднувати в одну структуру

Українські порти почали об'єднувати в одну структуру
Українські порти об'єднають. Фото: new-sebastopol.com

На двадцяти підприємствах морського транспорту України - 18 морських портах, ДП Дельта-лоцман і Керченській поромній переправі - починається реорганізація.

Вона пов'язана з реформуванням галузі відповідно до вимог Закону "Про морські порти України".

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури.

Стратегічні об'єкти портової інфраструктури, інше майно, права та обов'язки по відношенню до них будуть виділені згідно з розподільчим балансом. У результаті буде створено державне підприємство Адміністрація морських портів України.

Міністерство інфраструктури вже видало наказ №163 "Про заходи щодо реорганізації державних підприємств морського транспорту і створення державного підприємства Адміністрація морських портів України".

Документом встановлено, що Адміністрація морських портів України є правонаступником державних підприємств, що реорганізуються, у частини майна, прав та обов'язків відповідно до розподільчих балансів. Виконуючим обов'язки голови адміністрації на період до прийняття відповідного рішення уповноваженим органом управління призначений Юрій Васьков.

Також наказом створено комісію з реорганізації державних підприємств морського транспорту. До її складу увійшли керівники та спеціалісти підприємств, що реорганізуються, а також лідери їх профспілкових організацій.

Зараз ви читаєте новину «Українські порти почали об'єднувати в одну структуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути