понеділок, 25 лютого 2013 11:50

Україна хоче продавати зерно в Сенегал

Україна хоче продавати зерно в Сенегал
Фото: goodvin.info

Заступник міністра закордонних справ України Віктор Майко здійснив робочий візит до Сенегалу.

Про це повідомила прес-служба МЗС.

"Під час переговорів з прем'єр-міністром Абдулом Мбаєм ішлося про залучення України до зміцнення продовольчої безпеки Сенегалу шляхом постачання зернових, сухого молока та інших товарів продовольчої групи. Було домовлено продовжити консультації на експертному рівні на початку березня поточного року з метою підготовки відповідних контрактів", - сказано в повідомленні.

Під час зустрічей з директором Кабінету (заступником міністра) Міністерства промисловості й торгівлі Мустафою Лі та генеральним директором державної будівельної компанії SICAP Ібрагімою Саль було визначено шляхи залучення українських компаній до постачання на сенегальський ринок будівельних матеріалів, а також використання новітніх технологічних розробок під час виконання проектів у галузі житлового будівництва.

Зазначимо, що візит Майка став першим контактом високого рівня після відкриття в Дакарі Посольства України у червні 2012 року.

Нагадаємо, експорт зерна з України з початку поточного маркетингового року (МР, липень 2012 - червень 2013) і станом на 21 лютого 2013 становив майже 17,32 млн тонн, що на 38% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого сезону.

Зараз ви читаєте новину «Україна хоче продавати зерно в Сенегал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути