середа, 15 червня 2011 16:35

Участь у московській виставці коштуватиме бюджету України 2,5 мільйона

Участь у московській виставці коштуватиме бюджету України 2,5 мільйона

Міністерство економічного розвитку і торгівлі за результатами тендеру 2 червня уклало угоду вартістю 1,90 млн грн з "ТД "Промфінінвест" на послуги розпорядника національної експозиції України на Міждержавній виставці, присвяченій 20-річчю СНД у Москві.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Також Мінекономіки 14 червня погодило Міністерству аграрної політики та продовольства закупівлю "у одного учасника" послуг з організації у цій самій виставці на суму 600 тис грн у того ж "ТД "Промфінінвест".

Виставка почнеться 28 червня.

Її концепція передбачає, що експозиція буде спрямована на демонстрацію підсумків та досягнень країн-учасниць СНД за останні 20 років.

Участь України в московській виставці регламентована урядовим розпорядженням, яким Мінекономрозвитку визначено головним органом з організації підготовки до участі в виставці.

Метою розпорядження є забезпечення належної підготовки та участі України у виставці з огляду на важливість подальшого розвитку українсько-російських відносин, поліпшення міжнародного іміджу України.

Зараз ви читаєте новину «Участь у московській виставці коштуватиме бюджету України 2,5 мільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути