Ексклюзиви
пʼятниця, 18 серпня 2006 09:19

У Севастополі збудують сучасний аеропортовий комплекс за 250 мільйонів доларів

Представники влади Севастополя та інвестори підписали протокол намірів щодо будівництва у Севастополі суперсучасного аеропортового комплексу "Бельбек" з обсягом інвестицій до $250 млн.

Про це сьогодні повідомив голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин. За його словами, він з головою міської ради Валерієм Саратовим підписали з інвесторами протокол про наміри щодо будівництва такого аеропортового комплексу.

На думку Куніцина "Бельбек" за деякими позиціями є ефективнішим за сімферопольський аеропорт, оскільки до Південного берегу Криму через "Бельбек" сьогодні набагато вигідніше і зручніше переміщуватися.

- Ми проаналізували, що сьогодні вже до 5 тисяч чартерних рейсів на "Бельбек" на рік летить сюди, тому що це вигідніше, зручніше та ближче. Просто на сьогодні його інфраструктура не дозволяє це робити, - сказав Куніцин, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі збудують сучасний аеропортовий комплекс за 250 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути