вівторок, 22 лютого 2011 15:15

У Севастополі збанкрутіло управління Чорноморського флоту Росії

У Севастополі збанкрутіло управління Чорноморського флоту Росії

Будівельне управління Чорноморського флоту Міністерства оборони Росії оголошено банкрутом. Про це заявив на брифінгу голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов.

"У нього борги по зарплаті 4,6 млн грн, по Пенсійному фонду 12 млн грн. Передбачалося, що одне з російських підрозділів Міністерства оборони Росії викупить Будівельне управління, погасивши борги. Нас влаштовує будь-яке рішення. Я сподіваюся, що буде офіційна реакція російської сторони, тому що з цими боргами треба розрахуватися", - сказав він.

За його словами, адміністрація Севастополя має намір підтримати вимоги трудівників Будівельного управління.

"Позиція адміністрації полягає в тому, що ми підтримуємо вимоги трудівників СУ ЧФ, тому що вони справедливі", - заявив Саратов, відповідаючи на питання про те, чи має намір адміністрація міста допомогти севастопольцям у відстоюванні ними своїх прав на отримання заробітної плати.

"Я мав певні обіцянки з боку командування Чорноморського флоту Російської Федерації про те, що воно бачить вирішення цього питання, тому на поточному тижні ми проведемо робочу зустріч з керівництвом флоту з цього питання. Самі ж ми не можемо в цьому разі займатися погашенням існуючих боргів, тому що вони є боргами підприємства Російської Федерації", - пояснив Саратов.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі збанкрутіло управління Чорноморського флоту Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути