вівторок, 27 жовтня 2020 17:57

У Кабміні пояснили, чому забрали в онкохворих понад 60 млн грн на дороги

У Кабміні пояснили, чому забрали в онкохворих понад 60 млн грн на дороги
Рішення комісії про перерозподіл ухвалили на підставі моніторингу реалізації проєкту 2020 року. Фото: unsplash

Рішення про перерозподіл коштів із програми для вдосконалення діагностики онкологічних захворювань ухвалили через неможливість реалізувати проєкт цього року.

"Рішення Міжвідомчої комісії з питань державних інвестиційних проєктів із перерозподілу коштів для проєкту "Удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань в Україні" дає змогу забезпечити його повну реалізацію наступного року", - передає повідомлення пресслужби уряду "Інтерфакс-Україна".

З цією метою Мінекономіки внесено постанову, яка забезпечить виконання цього рішення 2021 року, а саме рішення про перерозподіл коштів буде погоджено з бюджетним комітетом Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні дадуть 100 млн євро на дороги

"Рішення комісії про перерозподіл ухвалили на підставі моніторингу реалізації проєкту 2020 року (сума використаних коштів за 8 місяців поточного року становить 0,4%) і неможливості реалізації цього проєкту 2020 року", - наголошують в уряді.

Уряд виділив на розвиток доріг у Львівській області понад 60 млн грн з бюджету Міністерства охорони здоров'я для вдосконалення діагностики онкологічних захворювань.

Зараз ви читаєте новину «У Кабміні пояснили, чому забрали в онкохворих понад 60 млн грн на дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути