понеділок, 09 вересня 2013 12:10

У Азарова виділили 120 мільйонів на українсько-китайське кіно

У Азарова виділили 120 мільйонів на українсько-китайське кіно
Проект реалізується в рамках співпраці між урядами України та Китаю. Фото: mir24.net

Кабінет міністрів виділив Міністерству культури 120 млн грн на фінансування спільного українсько-китайського кінопроекту.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів.

Проект реалізується в рамках співпраці між урядами України та Китаю. Головним розпорядником бюджетних коштів, виділених на реалізацію спільного кінопроекту є Міністерство культури.

Міністерством фінансів доручається забезпечити визначення бюджетної програми, закріплення за нею кодів програмної та функціональної класифікації видатків і кредитування бюджету, передбачити бюджетні призначення на 2014 рік для реалізації кінопроекту.

Нагадаємо, в держбюджеті на 2013 рік по статті "створення та розповсюдження національних фільмів, фінансова підтримка підприємства "Національний центр Олександра Довженка" виділено 145, 2 млн грн (141,4 млн грн - на створення та розповсюдження національних фільмів, 3,8 млн - на утримання установ охорони здоров'я Наццентра О.довженка).

Обсяг держзамовлення на 2013 рік на створення та розповсюдження фільмів становить 62,23 млн грн. З цієї суми на створення 29 ігрових фільмів (з них 16 - закінчених) передбачено 28,3 млн грн, 25 (21) анімаційних - 9,33 млн грн, 28 (15) неігрових - 12,06 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова виділили 120 мільйонів на українсько-китайське кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути