понеділок, 20 лютого 2012 10:33

У Ахметова похвалилися мільярдними інвестиціями в свої підприємства

У Ахметова похвалилися мільярдними інвестиціями в свої підприємства

Група СКМ, найбільший український фінансово-промисловий холдинг, в 2011 році збільшив інвестиції в органічний розвиток своїх підприємств (без урахування M&A) на 70,8%, або на 6,283 млрд - до 15,163 млрд грн.

Як зазначено в повідомленні групи, інвестиції в розвиток бізнесу та модернізацію підприємств гірничо-металургійного холдингу "Метінвест" і енергетичного холдингу ДТЕК сягнули 9,06 млрд грн і 4,44 млрд грн відповідно.

У порівнянні з 2010 роком інвестиції в них зросли відповідно на 96,1% і 100%, в результаті чого їх частка в сумарному обсязі інвестицій зросла з 52% до 59,8% і з 25% до 29,3%.

Обсяг інвестицій в розвиток непромислових напрямів Групи СКМ дорівнював 1,67 млрд грн (без урахування M&A), йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні курс долара просів на 1 копійку, євро стабільний

Згідно з ним, загальний обсяг інвестицій Групи СКМ в реалізацію програм, спрямованих на охорону навколишнього середовища, охорону праці та розвиток регіонів присутності перевищив 5 млрд грн. У тому числі, інвестиції в охорону навколишнього середовища та соціальні програми для регіонів присутності зросли на 30,9% - до 2,99 млрд грн, в охорону праці та промислову безпеку - на 75,5%, до 1,4 млрд грн.

"Ми розраховуємо, що ринкова кон'юнктура в 2012 році дозволить зберегти позитивну динаміку в нашій інвестиційної діяльності", - наведено в документі коментар генерального директора СКМ Олега Попова.

Зараз ви читаєте новину «У Ахметова похвалилися мільярдними інвестиціями в свої підприємства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути