Ексклюзиви
середа, 22 травня 2013 10:20

Третина "регіоналів" не хоче голосувати за оренду ГТС і реформування "Нафтогазу"

Третина "регіоналів" не хоче голосувати за оренду ГТС і реформування "Нафтогазу"
Антон Кіссе: Більше 30% "регіоналів" не підтримають цей законопроект. Фото: odessit.ua

Більше 30% народних депутатів з фракції Партії регіонів виступають проти урядового законопроекту про реформування НАК "Нафтогаз України".

Про це в ефірі "5 каналу" заявив секретар спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації, народний депутат з фракції Партії регіонів Антон Кіссе.

"За цей законопроект, у тому вигляді, в якому він зараз, я голосувати не буду. Я голосуватиму, коли в нього будуть внесені певні зміни, які сьогодні напрацьовуються, в тому числі спеціальною комісією", - сказав Кіссе.

За його словами, більше 30% "регіоналів" не підтримають цей законопроект.

"І думаю, що Єфремов (лідер фракції ПР) дуже точно і чітко сказав, що поки не буде узгодження з усіма фракціями у парламенті, ми не будемо виносити для голосування законопроект", - заявив Кіссе.

Законопроект №2937 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою реформування Національної акціонерної компанії" Нафтогаз України "був внесений урядом України 25 квітня нинішнього року.

У законопроекті Кабінет міністрів пропонує Верховній Раді зняти заборону на приватизацію державних підприємств, дочірніх підприємств НАК "Нафтогаз України", що здійснюють діяльність з транспортування газу магістральними трубопроводами та зберігання його у підземних сховищах, а також підприємств, установ, організацій, утворених внаслідок їх реорганізації. Також Кабмін пропонує дозволити оренду об'єктів магістрального трубопровідного транспорту. Відповідна пропозиція міститься в законопроекті №2937.

Зараз ви читаєте новину «Третина "регіоналів" не хоче голосувати за оренду ГТС і реформування "Нафтогазу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути