середа, 12 травня 2021 10:34

Торгова платформа Binomo: особливості, реальні відгуки трейдерів

Торгова платформа Binomo: особливості, реальні відгуки трейдерів

Мало хто в Україні не шукає джерело додаткового прибутку, і останнім часом заробляти стало можливим завдяки трейдингу. Але для цього важливо вибрати надійного брокера, наприклад, Binomo. Що це за веб ресурс і чи можна йому довіряти, розберемося в цьому огляді.

Що таке Binomo?

Біномо є платформою для онлайн торгівлі активами. Сайт призначений як для досвідчених трейдерів, так і початківців. Для останніх компанія пропонує безкоштовні навчальні матеріали, завдяки яким можна зрозуміти суть трейдингу, а за допомогою демо рахунку ще й отримати реальний досвід без ризику втрати своїх коштів.

Це надійна платформа чи "розвод"?

Реальні відгуки клієнтів з України вказують на те, що платформа надійна і безпечна. До того ж Біномо є членом Міжнародної Комісії, що гарантує трейдерам якісний сервіс і захист з боку незалежної організації з вирішення суперечок. Ба більше, Binomo удостоєний нагород FE Award у 2015 році та IAIR Awards у 2016 році як краща торгова платформа.

Вхід в особистий кабінет і торгівля

Щоб створити особистий аккаунт на оф. сайті Біномо, необхідно пройти процедуру реєстрації. Після цього вхід здійснюється за допомогою логіна і пароля.

Для реєстрації потрібно:

1. Зайти на головну сторінку ресурсу binomo.com.

2. Заповнити дані, вказавши email і пароль.

3. Вибрати валюту рахунку (не можна змінити після реєстрації).

4. Ознайомитися і прийняти умови Клієнтської угоди.

5. Створити і активувати обліковий запис за посиланням з електронного листа.

Після цих кроків трейдеру відразу доступний демо рахунок, щоб приступити до тренувальної торгівлі.

Навчання

Чи реально додатково заробити на Біномо? Так, цілком. На офіційному сайті Біномо можна навчитися торгувати завдяки безкоштовним навчальним матеріалам. Вони доступні в таких розділах, як Словник термінів, Довідковий центр і Стратегії. А за допомогою демо рахунку можна зрозуміти, як працює платформа, як на ній торгувати і застосовувати стратегії.

Депозит

Внести депозит на біномо.ком можна через розділ "Каса". Поповнювати рахунок і виводити кошти в Україні можна різними способами (електронні гаманці і банківські картки):

• Mastercard

• VISA

• Advcash

• Webmoney WMZ

Мінімальний депозит складає $10 або еквівалент у валюті рахунку.

Виведення коштів

Для виведення коштів використовують ті ж платіжні методи, що й при поповненні рахунку. Мінімальна сума до виводу з торгової платформи складає $10. Комісія за це не стягується (проте її може стягувати платіжна система трейдера).

Час виведення коштів складає від кількох хвилин до 3 днів і більше. Це залежить від статусу аккаунта і використовуваної платіжної системи.

Стратегії

На Binomo у розділі "Стратегії" всі методи розділені на рівні:

• Початковий.

• Середній.

• Професіонал.

Кожна стратегія пояснена покроково і має свій масштаб, тип графіка, часовий період, час експірації, а також прибутковість.

Важливо! Жодна торгова стратегія не гарантує вам 100% результат. Для кожної операції потрібна своя стратегія.

Турніри

Брокер Біномо пропонує ще одну можливість отримувати додадтокий прибуток на турнірах. Вони бувають платні і безоплатні. Турніри відрізняються:

• Вартістю участі;

• Кількістю призових місць;

• ціною докупки;

• гарантованим призовим фондом.

Під час змагання потрібно набрати максимальний баланс, щоб зайняти перші рядки в турнірній таблиці. Щоб зареєструватися на турнір потрібно натиснути "Зареєструватися" на сторінці турніру і мати на рахунку суму, що не менша за вартість реєстрації.

Додаток на iOS та Android

Користуватися платформою можна не лише з ПК, а й з мобільного телефону. Для цього Binomo пропонує скачати додаток на Android та iOS із магазинів AppStore чи Google Play. Якщо виникла проблема із завантаженням, є інше рішення - встановлення файлу Apk за посиланням: https://binomo.com/ua/promo/android. Але це лише для користувачів Андроїд.

Відгуки трейдерів про Біномо

Позитивні відгуки трейдерів на різних форумах і в соцмережах також підтверджують, що Біномо є надійною платформою. Проте деякі клієнти пишуть і негативні відгуки, які частіше з'являються з таких причин: порушення правил платформи, відмова від верифікації тощо.

Papa Pachuka: "Не знаю, у кого там що не виходить, але я після детального вивчення і тестування на демці відразу пішов у плюс. Отже, не потрібно наговорювати. Нічого не блокують, все виплачують".

Igor Evolus: "Я був новачком у трейдингу, але оскільки Біномо забезпечує навчальними матеріалами, до того ж безкоштовно, я скористався ними і не пошкодував".

Absei Poltinin: "У мене є досвід торгівлі з різними брокерами, але найдовше я затримався на Binomo. Все працює чітко, без каверз. Мені подобається".

Висновок про Біномо

Щоб розібратися, як додатково заробити на Binomo, потрібно ознайомитися з усіма розділами ресурсу, попрактикуватися на демо рахунку, спробувати свої сили в турнірах. Якщо це не для вас, є інший спосіб - участь у партнерці BinPartner.

При цьому варто враховувати, що трейдинг - це завжди ризик втратити свій депозит. Щоб звести його до мінімуму, потрібно постійно підвищувати свої торгові навички. Коли буде впевненість у своїх знаннях, можна приступати до реальної торгівлі.

Зараз ви читаєте новину «Торгова платформа Binomo: особливості, реальні відгуки трейдерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути