четвер, 27 червня 2019 11:49

Топ-менеджер Нафтогазу відповів на пропозицію Насалика провести бої без правил

Топ-менеджер Нафтогазу відповів на пропозицію Насалика провести бої без правил
Фаворов закликав провести публічну дискусію. Фото: "Антикор"

Міністра енергетики Ігоря Насалика керівник газового дівізона НАК "Нафтогаз" України Андрій Фаворов звинуватив у перешкоджанні компанії "Укргазвидобування" в отриманні ліцензій на видобуток ресурсів.

"Бої без правил - це наші нескінченні звернення до вашого міністерству та уряду, нескінченні та безуспішні спроби отримати ліцензії, узгодити інвестиційні плани тощо. Бої без правил - це коли очолювана вами міжвідомча комісія ставить під сумніви результати відкритого конкурсу на ліцензії на умовах УРП і перемогу в ньому державної компанії", - написав Фаворов у Facebook. Відповів на пропозицію міністра провести бій без правил.

"Радник міністра роздає членам комісії свою фантастичну версію підсумків конкурсу, в якій фігурують приватні компанії, які запропонували набагато гірші умови, ніж Укргазвидобування", - заявив Фаворов.

За його словами, призначені Насликом експерти піддаються тиску і погрозам за свою думку.

"Ні мені, ні компанії, яку я очолюю, не соромно програти Exxon або Shell, або іншому лідеру нафтогазової галузі в чесній і конкурентній боротьбі за правилами. А ось бої без правил ведуть до втрати енергонезалежності, репутації та здорового глузду", - пише топ-мененджер Нафтогазу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газ подорожчає з травня: українців попередили про новий тариф

Він запропонував зустрітися з міністром у двох поєдинках.

"Перший - більш важливий для ринку. Це публічна дискусія про розвиток української газової галузі, про найбільші проблеми і вашу роль у створенні та вирішенні цих проблем. Думаю, чесна і професійна дискусія буде корисна і для галузі, і для всієї країни. Другий бій - це благородний бокс як "мистецтво, в якому два джентльмена доводять свою правоту за допомогою жестів". Бій за правилами, а не хуліганство. Можемо про інвестиції та ліцензії, можемо через бічні удари. Готовий розглянути будь-яку зручну для вас дату!" - закінчив Фаворов.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик прийняв виклик від глави газового напряму НАК "Нафтогаз" Андрія Фаворова. Чоловік погодився зійтися з ним у боях без правил. Через конфлікт, який розгорівся між ними, Фаворов покликав міністра обговорити перспективи розвитку компанії, яку він очолює, на рингу в Одесі, де планує брати участь у боксерському поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Топ-менеджер Нафтогазу відповів на пропозицію Насалика провести бої без правил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути