Ексклюзиви
середа, 20 січня 2016 14:56

Топ-5 найдорожчих вакансій місяця

Топ-5 найдорожчих вакансій місяця
fulledu.ru

У Дніпропетровську програмісту готові платити зарплату 200 тисяч гривень. Також до найбільш оплачуваних вакансій місяця увійшли експерт з пошуку кадрів та директор будівельної фірми, пишуть "Коментарі".

З зарплатою 200 тисяч гривень у Дніпропетровську шукають фахівця з JavaScript. Для вакансії JavaScript Developer роботодавець підбирає фахівця з хорошим рівнем англійської мови та дворічним досвідом роботи.

Друге місце в рейтингу посіла вакансія експерта-рекрутера у столиці. Йому обіцяють платити 50 тисяч гривень. Кандидат повинен мати від 3 до 5 років досвіду роботи фахівцем із пошуку персоналу для ІТ-галузі та добре володіти англійською. Передбачається, що фахівець буде брати участь у ярмарках вакансій, зможе зробити структуру компанії більш оптимізованою та запропонує ефективну систему мотивації працівників.

50 тисяч гривень обіцяють платити і на посаді директора однієї з будівельних компаній столиці. Тут особлива умова - це готовність не тільки до відряджень, а й до переїзду при потребі.

Зарплату в 45 тисяч оголосили ще для двох вакансій. Одна з них - директор групи компаній, оператора зовнішньої реклами України. Від кандидатів чекають успішного досвіду в маркетингових дослідженнях та бажано - мати свої методики. Стільки ж платитимуть і водєві-експедитору. Таку вакансію оголосили в литовській компанії, яка працює з Західною Європою та має автопарк у 200 одиниць. Водіїв шукають серед тих, хто має досвід керування тягачами Євро5, Євро6. Ідеальний кандидат у цьому разі - дальнобійник, що мав маршрути через Західну Європу.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 найдорожчих вакансій місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути