понеділок, 30 січня 2012 17:00

Суркіси та Григоришин поборються за "Вінницяобленерго"

Суркіси та Григоришин поборються за "Вінницяобленерго"

Заявки на участь у приватизаційному конкурсі з продажу 50% акцій енергозабезпечуючої компанії ПАТ "Вінницяобленерго" подали ПАТ "Львівобленерго" ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" і ТОВ "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" (Київ).

Про це повідомили в прес-службі Фонду державного майна (ФДМ).

"Рішення про допуск компаній до конкурсу буде оприлюднено пізніше", - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, конкурс з продажу "Вінницяобленерго" відбудеться 3 лютого. Заявки на конкурс приймаються за сім днів до дати проведення конкурсу. Початкова ціна продажу державного пакета акцій "Вінницяобленерго" становить 167,65 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро втратив 3 копійки, долар коштує 8,03 гривні - міжбанк

Згідно з умовами, учасник конкурсу з придбання акцій енергопостачальної компанії повинен три останні роки або самостійно передавати та постачати електроенергію в обсязі мінімум 30% від обсягів виставленої на продаж обленерго, або володіти енергопостачальною компанією з такими обсягами постачання і передачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Минулого року продали державного майна на 11,5 мільярда

"Вінницяобленерго" експлуатує розподільні електричні мережі на території Вінницької області та надає послуги з транспортування та постачання електроенергії споживачам.

НАК "Енергетична компанія України" належить 25% акцій обленерго, ФДМ - 50%, Garensia Enterprises Limited (Кіпр) - 20,3% акцій.

Зазначимо, що "Львівобленерго" підконтрольне братам Ігорю і Григорію Суркісам, "Луганське енергетичне об'єднання" - бізнесменові Костянтину Григоришину.

Зараз ви читаєте новину «Суркіси та Григоришин поборються за "Вінницяобленерго"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути