середа, 17 червня 2020 21:10

Шукаю роботу: де можна підзаробити влітку

Шукаю роботу: де можна підзаробити влітку
Компанії пропонують роботу з гнучким графіком. Такі вакансії розміщують на сайтах пошуку роботи. Фото: НБУ

Після оголошення послаблень карантину роботодавці активізувалися. Пропонують вакансії не тільки на повний робочий день. Є можливість працювати за гнучким графіком.

Це чудова можливість поєднати основну зайнятість з підзаробітком. Водночас є багато пропозицій віддаленної роботи, пише Work.ua.

Дезінфектор

Столична компанія пропонує роботу трьом дезінфекторам. Працівників готові навчати, але перевагу віддадуть кандидатам, які раніше працювали у медичній сфері або на санітарно-епідеміологічних станціях. Зарплата залежить від об'єму виконаної роботи. Заробити можна від 10 000 до 18 000 грн.

Вчитель української мови та літератури

Центр репетиторства у Дніпрі шукає вчителя української мови та літератури. Пропонують індивідуальний графік роботи та навчальні матеріали. Розглянуть резюме студентів 3-5 курсів. Є можливість отримувати від 5000 до 20 000 грн. Зарплата залежить від навантаження. Також у центрі роботу пропонують вчителям хімії та біології, англійської мови, математики та фізики. В Одесу та Київ також шукають викладачів.

Вчитель англійської мови

Вчителя англійської шукають у Кривий Ріг. У будні доведеться працювати з 14:00 до 19:00. У суботу - з 9:00 до 14:00. Можлива часткова зайнятість. Зарплату обіцяють на рівні 12 000 грн. Такі ж вакансії є у Кропивницькому і Черкасах.

Спеціаліст по роботі з простроченою заборгованістю в колл-центр

Компанія у Полтаві пропонує роботу людині, яка буде працювати з базою боржників у телефонному режимі. Працювати потрібно від 5 год. на день. Можливо домовитися про гнучкий графік. Обіцяють офіційне оформлення, соцпакет і навчання. Зарплата складається з бонусів і ставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які працівники потрібні після карантину

Масажист

У Харкові потрібен масажист. Працювати необхідно 3 рази на тиждень. Зарплату обіцяють від 6000 до 20 000 грн.

Лікар-дерматолог, трихолог

Центр дерматології у Дніпрі роботу пропонує лікарю-дерматологу, трихологу. Шукають кандидата з вищою медичною освітою та сертифікатом лікаря-спеціаліста. Обіцяють гнучкий графік роботи і бонуси до зарплати. За місяць можна отримати до 35 000 грн.

З квітня на понад 40% зросла кількість вакансій на сайтах пошуку роботи. При цьому активізувалися підприємці. Минулого тижня зареєструвалися 7269 ФОПів.

Зараз ви читаєте новину «Шукаю роботу: де можна підзаробити влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути