субота, 17 жовтня 2020 21:10

Шукаю роботу: 10 найбільш оплачуваних вакансій жовтня

Шукаю роботу: 10 найбільш оплачуваних вакансій жовтня
Компанії пропонують можливості професійного розвитку. Фото: unsplash

Окремі працедавці разом з високою зарплатою готові пропонувати привабливий соцпакет.

Аналітики rоbota.ua підготували 10 найбільш високооплачуваних вакансій жовтня.

Senior Back-end Developer в DNIPRO-M (Київ)

Міжнародний бренд інструментів для будівництва та ремонту шукає спеціаліста. Зарплата – 130 000 грн. Компанія пропонує: зручне робоче місце, сучасне та потужне обладнання; розвиток професійних та особистих компетенцій; безкоштовне вивчення англійської та китайської мов щочетверга; готові обіди, напої; офіційне працевлаштування; безкоштовний корпоративний зв'язок; велопарковку на території офісу.

Solidity Developer в AdMotion Technologies (Луцьк)

Продуктова ІТ-компанія шукає досвідченого розробника Solidity. Заробітна плата – 128 000 грн.

Роботодавець пропонує: підтримку команди; конкурентну зарплату + бонуси на основі 3-місячних показників KPI; комфортний офіс у центрі міста; медичне страхування після випробувального терміну; відпустку та оплачувані вихідні; team buildings та подарунки на дні народження; можливість ділових поїздок та заходів за кордоном; навчання, курси та конференції коштом компанії.

Retention Manager в I`SHARK (Київ)

Міжнародна компанія, яка надає фінансові послуги клієнтам з усього світу, запрошує приєднатися до команди. Роботодавець пропонує: заробітну плату – 100 000 грн; кращих європейських клієнтів; відмінні умови роботи (офіс у центрі Києва, безалкогольні та гарячі напої, смачні тістечка та інші "плюшки"); посаду з можливостями кар'єрного зростання.

Менеджер з кредитування в OTP BANK Ukraine (Горішні Плавні)

Банк шукає в POS-команду активних та цілеспрямованих працівників. Пропонується: робота, максимально близька до міста проживання; стабільний щомісячний дохід 90 000 грн (ставка + бонуси), з виплатою 2 рази на місяць та без затримок; гнучкий графік, 4/2 або 5/2, з плаваючими вихідними; офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка та лікарняний; робота в молодій команді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Треба говорити те, що хоче чути потенційний роботодавець: як вдало пройти співбесіду і знайти роботу

Tech Support в Epicentr M (Київ)

IT-компанія шукає фахівця в команду розробки.

Компанія пропонує: офіційне працевлаштування; 100% оплату лікарняних і відпуску 24 календарних дні; своєчасну заробітну плату від $1 000 до $2 500; 8-годинний робочий день; оплату зовнішніх конференцій та курсів, внутрішнє навчання; комфортний офіс.

Стоматолог-ортопед в "СА-НАТА" (Київ)

Мережа стоматологічних клінік повного циклу запрошує спеціаліста.

Умови роботи: сучасна, комфортна клініка високого рівня, віддаленість від метро – 5 хв; наявність цифрового сканера "3 Shape"; обладнання та матеріали європейських та американських виробників; наявність КТ, ТРГ, прицільного та панорамного знімка; зарплата – 100 000 грн; команда однодумців, грамотних професіоналів своєї справи; велика база пацієнтів.

Team Leader в K.Found Group (Київ)

Міжнародна фінансова компанія відкриває вакансію.

Пропонується: в середньому $4 000 (ставка +%); графік – 10:00-19:00; офіційне працевлаштування; оплачувана відпустка (24 календарних дні) та лікарняний (5 днів); вільний дрес-код; IQOS-Friendly; яскраве корпоративне життя; кар'єрне та фінансове зростання.

Hardware Engineer в Kodisoft (Київ)

IT-компанія запрошує в команду. Заробітна плата – 90 000 грн.

Обов'язки: розробка, серія дослідів, проєктування та макетування; проєктування схем, трасування плат, налагодження, підготовка до виробництва; аксесуари до головного продукту – інтерактивного столу.

Менеджер з продажу в Agrofusion (Миколаїв)

Група компаній – лідер з виробництва томатної пасти в Україні – оголошує конкурс на позицію у Миколаєві.

Пропонується: цікава робота з можливостями професійного розвитку, зокрема, міжнародного обміну досвідом; комфортні умови праці; офіційне працевлаштування; зарплата – 60 000 грн (оклад + бонус); робота в молодому колективі професіоналів, підтримка колег на етапі адаптації.

Retention-менеджер в Star Hubgroup (Київ)

Консалтингова компанія шукає досвідчених фахівців. Працедавець пропонує: роботу в комфортному офісі поруч з метро; графік пн-пт з 10:00 до 19:00; спілкування з гарячою базою, яка щодня зростає; заробіток в середньому $5 000 - $10 000; роботу у великому та дружному колективі; участь в корпоративних заходах, Pizza and Beer та інші.

У вересні найвищу заробітну плату роботодавці готові були платити фахівцям ІТ - від 70 тис. грн. Водіям готові платити від 55 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Шукаю роботу: 10 найбільш оплачуваних вакансій жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути