Ексклюзиви
неділя, 26 листопада 2017 21:10

Стало відомо, як заробити на відпустку до новорічних свят

Стало відомо, як заробити на відпустку до новорічних свят
Оформлення вітрини коштує в середньому 20 тисяч гривень.Фото:facebook

Дизайнер у період передноворічних свят заробляє від 20 до 100 тисяч гривень. Цей період є одним з найгарячіших у роботі. Про це Gazeta.ua розповідає дизайнер Олена Крамар з Києва.

"Перед Новим роком прикрашаємо вітрини. Ціна залежить від товару в магазині. Немає сенсу робити дорогу прикрасу, якщо там продаються дешеві товари. Третина вартості це сам матеріал, решта робота команди. Зазвичай працює три людини - дизайнер, монтажник та стиліст. В середньому оформлення вітрини коштує 20 тисяч гривень", - каже Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед Новим роком купили близько 35 тисяч суконь - керівник маркетплейсу

В дорогих магазинах, таких як ювелірні товари, шуби, білизна вітрину оформляють красивими матеріалами, дорогими кулями, ставлять цілі композиції. Цього року популярно ставити композицію людей у гарних костюмах біля карет.

"З кожного оформлення маю від 3 до 5 тисяч доходу. За день можемо зробити 3-4 вітрини. Торік за місяць заробила на машину. Найвигідніше замовлення для дизайнера- оформлення ресторану, або готелю з рестораном. Робота 2-3 дні, а чистий заробіток 15 тисяч гривень. А яке задоволення, коли твоя робота появляться в інтернеті з приписом, що там дуже гарно і затишно. Добре прикрашати торгові центри, там, де є новорічний куточок. У деяких роблять дуже оригінальні ялинки, зазвичай грошей там не жаліють", - каже дизайнер.

В багатьох містах мерія призначає винагороду за найкращу прикрасу до нового року. Власників преміюють на кілька тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, як заробити на відпустку до новорічних свят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути