понеділок, 17 січня 2022 13:55

Спір monobank із Дубілетом: стало відомо, чи розглядатимуть справу в англійському суді

 

Юридична суперечка між власниками monobank і Дмитром Дубілетом не врегулювана. Якщо сторони не знайдуть конструктивного рішення, справу розглядатимуть в англійському суді. Про це УНН повідомляє з посиланням на коментар юридичної компанії AVELLUM, яка представляє інтереси одного з акціонерів monobank.

"Зараз суперечка між власниками monobank і паном Дмитром Дубілетом не врегулювана, хоча сторони провели кілька раундів предметних переговорів. Якщо ці переговори не призведуть до конструктивного рішення, яке влаштує всі сторони й захистить інтереси monobank і всіх його учасників, суперечку, найімовірніше, вирішуватимуть в англійському суді", - повідомили в компанії.

Також юристи прокоментували нещодавнє залучення інвестицій Fintech Farm, яка належить Дмитру Дубілету.

"Залучення паном Дубілетом інвестицій безпосередньо не впливає на ситуацію та можливий розвиток конфлікту", - резюмували в AVELLUM.

Ексспіввласник monobank Дмитро Дубілет запустив в Азербайджані Leobank. Проєкт Дубілета візуально виявився сильно схожим на monobank. Після цієї новини з'явилася інформація про конфлікт monobank із Дубілетом.

Навесні 2021 року НАБУ оголосило в розшук ексголову правління Приватбанку Олександра Дубілета у зв'язку з підозрою в причетності до розтрати.

Зараз ви читаєте новину «Спір monobank із Дубілетом: стало відомо, чи розглядатимуть справу в англійському суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути