Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2018 15:30

Повідомили, скільки кияни платитимуть за газ

Повідомили, скільки кияни платитимуть за газ
Користування газовою плитою та газовим водонагрівачем за відсутності лічильників коштуватиме 89,76 грн на людину у місяць. Фото: Корреспондент.net

З 1 листопада 2018-го до 31 грудня 2019 року газ для мешканців столичних квартир, які обладнані відповідними лічильниками, коштуватиме 8,55 грн за 1 куб. м.

ПАТ "Київгаз" опублікувало нові тарифи на газ для населення. Раніше 1 кубометр газу для квартир із лічильниками коштував 6,96 грн. Тепер доведеться платити 8,55 грн, повідомили у компанії.

Мешканці квартир без газового лічильника платитимуть за користування газовою плитою за наявності центрального гарячого водопостачання 28,21 грн на місяць за одну особу. Якщо центральне гаряче водопостачання відсутнє, - 46,16 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, на скільки подорожчає опалення і вода

Користування газовою плитою та газовим водонагрівачем за відсутності лічильників коштуватиме 89,76 грн на людину у місяць.

У період відсутності централізованого гарячого водопостачання норма споживання природного газу на плиту газову встановлюється на рівні 5,4 куб. м на людину в місяць. Якщо гаряча вода відсутня понад 6 год. на добу чи понад 30% загального часу подавання води за добовим графіком, у який не включається перерва у постачанні з 24:00 до 6:00, населення не платить за користування централізованим гарячим водопостачанням.

У Києві зросли тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води. Тепер 1 куб. м води коштує 19,6 грн.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, скільки кияни платитимуть за газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути