Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 15:51

Повідомили, скільки грошей вилучили у "Новій пошті"

Повідомили, скільки грошей вилучили у "Новій пошті"
За словами співвласника компанії В'ячеслава Клімова, 132 тис. грн — це гроші клієнта, які очікували переказу через "Пост Фінанс". Фото: ua.korrespondent.net

Під час проведення обшуків в офісах компанії "Нова Пошта" у п'ятницю правоохоронні органи вилучили 132 тис. грн.

"Були проведені обшуки в 42 касах в 6 відділеннях по всій Україні і в офісі. Жодних порушень не було. Лише у відділенні номер 1 міста Харкова правоохоронці вилучили 132 тисячі гривень", - повідомив співвласник компанії В'ячеслав Клімов, пише "Економічна правда".

За його словами, це були гроші клієнта, які очікували переказу через "Пост Фінанс".

"Гроші призначалися одній компанії, і очікували видачі клієнтам. Є відповідне відображення у фінансових документах "Пост Фінанс". Ми будемо оскаржувати рішення вилучити кошти, які належать нашим клієнтам. Напевно, саме про ці гроші говорить прес-секретар генпрокурора", - каже Клімов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нова Пошта" скаржиться на хакерські атаки

У суботу речниця генпрокурора Лариса Сарган заявила, що після обшуків в офісних та складських приміщеннях "Нової Пошти" та споріднених з нею підприємств повідомлення про підозру не складалися та запобіжні заходи не обиралися.

"За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ "Нова Пошта" і зазначених вище підприємств та готівкові грошові кошти, які не обліковані та не оприбутковані в касі та в бухгалтерських документах", - повідомила вона.

16 березня представники Генеральної прокуратури провели близько 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ "Нова Пошта" у Києві, Полтаві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі. Лариса Сарган повідомила, що генпрокурор Юрій Луценко взяв під особистий контроль розслідування вказаного кримінального провадження.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, скільки грошей вилучили у "Новій пошті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути