Ексклюзиви
пʼятниця, 10 липня 2020 14:19

"Слуги народу" обрали кандидата на віцепрем'єра промполітики

"Слуги народу" обрали кандидата на віцепрем'єра промполітики
Олега Уруського обрали кандидатом. Фото: "Економічна правда"

Ексголову Державного космічного агенства та колишнього першого заступника міністра промислової політики Олега Уруського висунули на кандидатуру віцепрем'єра з оборонно-промислового комплексу .

Постанову щодо цього вже зареєстрували у Верховній Раді, повідомляє заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Розраховуємо, що наступного тижня Верховна Рада на звичайному пленарному або позачерговому засіданні розгляне призначення віцепрем'єр-міністра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості. Кандидат - Олег Уруський", - пише Кравчук.

Нардеп від монобільшості Олександр Качура повідомив у Telegram, що Уруський ще має пройти співбесіду із фракцією для прийняття рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: українські підприємства закрилися, бо "недоотримали мільйони" через курс гривні

Уруський керував підрозділами апарату Ради національної безпеки і оборони України, Секретаріату Кабінету міністрів. 2015 року очолював Державне космічне агентство України. Був першим заступником міністра промислової політики. З квітня очолює інжинірингову компанію "Прогрестех-Україна". Вона розробляє програмне забезпечення для підприємств високотехнологічних секторів економіки. Основним замовником компанії є Boeing.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у Національного банку дуже жорстка монетарна політика. До кінця 2020 року питання зі спрощеними процедурами отримання бізнесом кредитів повинні вирішити. Про це він повідомив під час зустрічі з представниками бізнесу у Волинській області.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги народу" обрали кандидата на віцепрем'єра промполітики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути