вівторок, 01 жовтня 2019 13:23

Скільки молоді сидить без роботи у Києві

Скільки молоді сидить без роботи у Києві
Безробітні до 35 років до звільнення працювали у сфері торгівлі, державного управління, страхової діяльності. Фото: galinfo.com.ua

У Києві кожен третій віком до 35 років - безробітний.

2019-го на обліку перебували 7,7 тис. безробітної молоді. З них 88% - службовці, 10% - робітники, 2% - особи без професії, пише ubr.ua.

"Більшість молодих людей, які працювали до втрати роботи, прийшли зі сфери торгівлі, державного управління, фінансової та страхової діяльності", - пояснює директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти пояснили, що треба змінити в Трудовому кодексі

В Україні сприятимуть розвитку професійно-технічної освіти. Запланували створити 250 навчально-практичних центрів у закладах професійно-технічної освіти та формувати центри професійного вдосконалення, йдеться у 5-річній програмі Кабміну.

Парламент та уряд ініціювали зміну до Трудового кодексу України. Конкретного та остаточного тексту поки не представили. Але вже зробили заяви про полегшену процедуру звільнення працівника, нові соціальні гарантії, доцільність трудової книжки.

Зараз ви читаєте новину «Скільки молоді сидить без роботи у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути