пʼятниця, 23 квітня 2021 21:10

Скільки коштують найдорожчі та найдешевші квартири для оренди

Скільки коштують найдорожчі та найдешевші квартири для оренди
Найдорожче оренда 1-кімнатної квартири коштувала на вул. Джона Маккейна (Печерський р-н) - 28560 грн. Фото: pixabay.com

Протягом березня вартість оренди квартир в Києві не змінилася. Найчастіше шукали житло у новобудовах та історичних будинках у центрі столиці.

Найбюджетнішим варіантом стала 1-кімнатна квартира площею 40 кв. м на вул. Калнишевського (Оболонський р-н). Орендна плата на місяць склала 5600 грн.

Найдорожче оренда 1-кімнатної квартири коштувала на вул. Джона Маккейна (Печерський р-н) - 28560 грн. Площа житла - 47 кв. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставки за іпотекою суттєво зросли

У ціновому діапазоні $500-1000 було проведено 43% операцій. Найчастіше шукали 2-3-кімнатні квартири в нових будинках у Голосіївському, Печерському районах, повідомляє АН "Благовіст".

Зокрема, на вул. Коновальця (Печерський р-н) орендували 2-кімнатну квартиру площею 45 кв. м за 14 тис. грн. За двокімнатку площею 65 кв. м на вул. Саксаганського (Шевченківський р-н) платитимуть 16,8 тис. Таке ж житло на вул. Бендукідзе (Печерський р-н) коштує 28 тис. грн. А на вул. Січових Стрільців (Шевченківський р-н) - 72,8 тис.

Найдорожча нерухомість, яку орендували в березні - будинок площею 600 кв. м в с. Нові Петрівці (Вишгородський р-н). Коштує 182 тис. грн на місяць.

У січні-березні 2021 року нерухомість в Україні подорожчала на 11,6%, у порівнянні з аналогічним періодом торік. Загалом, за рік вартість квартир у новобудовах у середньому зросла на 9,8%, на вторинному ринку житло подорожчало на 12,4%, повідомляє Держстат.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштують найдорожчі та найдешевші квартири для оренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути