Ексклюзиви
понеділок, 16 березня 2020 13:27

Скасують податки і перевірки – бізнесу влаштували канікули

Скасують податки і перевірки – бізнесу влаштували канікули
Приватних підприємців на два місяці звільнили від сплати ЄСВ, оскільки вони можуть не працювати в цей періодinterbuh.com.ua

Підприємців звільняють від перевірок, пені та сплати ЄСВ. Про це заявив голова комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев на погоджувальній раді.

"Ми працювали на вихідних в комітеті над законопроєктами щодо послаблення та підримки вітчизняного бізнесу. По-перше, звільнення від будь-якої відповдальності за порушення, вчинені протягом двох – трьох місяців, тобто періоду введення чи який може бути введений як карантин, в тому числі від пені. Звільняємо на два місяці самозайнятих осіб від сплати ЄСВ, оскільки вони можуть не працювати в цей період", – сказав Гетманцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Золотий час: назвали галузь, яка найбільше виграла від карантину

Друге – зупинення проведення будь-яких перевірок до 1 липня.

Третє – декларація від фізичних осіб приймається до 1 липня.

Четверте – земельний податок на податок на нерухоме майно, що використовується в підприємницькій діяльності, не сплачується до кінця травня.

Крім цього, фіскалізацію планують перенести на три місяці.

Київська влада "кинула" всі сили для запобігання зараження киян коронавірусом. У місті почали цілодобу роботу комунальні служби, які дезинфікують дороги і споруди. Комунальники також здійснюють дезинфекцію зупиночних комплексів та підземних пішохідних переходів: обробляють поручні, перила, лавки, ліфти. В усіх житлових будинках проводяться санітарні роботи, повідомили в КМДА.

Зараз ви читаєте новину «Скасують податки і перевірки – бізнесу влаштували канікули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути