понеділок, 10 жовтня 2011 16:27

Росіяни погодилися позичити "Укртелекому" $ 250 мільйонів

Росіяни погодилися позичити "Укртелекому" $ 250 мільйонів

Сбербанк Росії та ПАТ "Укртелеком" (Київ) підписали кредитний договір про надання довгострокового кредиту на загальну суму $ 250 млн.

Як повідомляється в прес-релізі Ощадбанку Росії в понеділок, кредитна лінія складається з двох траншів терміном три і п'ять років.

У повідомленні зазначено, що кредитні кошти будуть спрямовані на рефінансування існуючих кредитів "Укртелекому", а також на фінансування капітальних вкладень та поповнення оборотних коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збитки "Укртелекому" збільшилися до 200 млн грн

Нагадаємо, наприкінці серпня "Укретелком" виплатив черговий платіж за синдикованим кредитом Credit Suisse First Boston (CSFB) і Deutsche Bank (DB), залученим в 2005 році на суму $ 500 млн.

Загальний обсяг зобов'язань компанії на кінець 2010 року становив 3,74 млрд грн, що на 20% менше, ніж на кінець 2009 року.

Заборгованість компанії перед банками за цей період скоротилася на 28,8% - до 2,1 млрд грн, а за облігаціями зросла на 62,6% - до 714,3 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни погодилися позичити "Укртелекому" $ 250 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути