Ексклюзиви
пʼятниця, 07 квітня 2017 15:55

Російським банкам в Україні дали термін до 10 квітня

Російським банкам в Україні дали термін до 10 квітня
"Національний корпус" заявив, що "не дозволить Російської Федерації воювати проти нас за українські гроші"

Політична партія "Національний корпус" має намір самостійно припинити діяльність російських банків в Україні після 10 квітня і закликає громадян України, які є вкладниками цих банків, терміново забрати звідти свої гроші.

Про це йдеться в заяві партії, розміщеній на її офіційному сайті.

"Не дочекавшись реальних і ефективних дій Національного банку України щодо російських банків в Україні, які реально фінансуються країною-агресором, ми, українські націоналісти, прийняли рішення взяти ініціативу в свої руки і зупинити діяльність цих банків на території нашої держави", - наголошується в заяві.

На думку керівництва "Національного корпусу", блокада, організована цією партією, продемонструвала серйозність її намірів і, всупереч підтримці російських банків НБУ, паралізувала роботу "цих фінансових гаманців агресора". Однак, з огляду на той факт, що вкладниками цих банків є прості українці, було прийнято рішення про тимчасове зняття блокади для того, щоб дозволити їм забрати звідти свої гроші.

"Однак росіяни за підтримки керівництва НБУ в особі Гонтаревої скористалися цим перепочинком, щоб перекласти гроші з однієї своєї кишені в іншу. Вони залишили українську "дочку" "Сбербанка России" під контролем російського бізнесу, - повідомляє "Національний корпус". - Більше того, на днях стало відомо, що президент Порошенко і керівник НБУ Гонтарева гарантували захист та рекапіталізацію російських банків в Україні".

Подібне заступництво націоналісти розцінюють як акт зради з боку НБУ. "Ми не дозволимо Російської Федерації воювати проти нас за українські гроші", - заявив "Національний корпус", оголосивши про припинення свого мораторію 10 квітня: "Після цієї дати ми фізично зупинимо діяльність російських банків на території нашої країни".

Всіх співвітчизників, які не встигли забрати свої гроші з російських банків, закликають зробити це негайно.

Зараз ви читаєте новину «Російським банкам в Україні дали термін до 10 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути