Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2013 09:08

Росаеронавігація знову припинила обслуговування "АероСвіту"

Росаеронавігація знову припинила обслуговування "АероСвіту"
Фото: rian.com.ua

Державна корпорація з організації повітряного руху в Російській Федерації (Росаеронавігація) припинила аеронавігаційне обслуговування повітряних суден української авіакомпанії "АероСвіт".

Про це сказано в повідомленні Росавіації.

За останній час Росаеронавігації вже втретє призупиняє обслуговування цієї компанії через борги.

Нагадаємо, термін погашення заборгованості українським авіаперевізником за надане в листопаді 2012 року аеронавігаційне обслуговування у розмірі $697 тис. закінчився 24 січня.

"Враховуючи невиконання авіакомпанією взятих на себе зобов'язань, ФГУП "Державна корпорація з організації повітряного руху в Російській Федерації" припинило аеронавігаційне обслуговування повітряних суден ПрАТ "Авіакомпанія "АероСвіт" з 00:00 МСК 25 січня 2013", - наголошується в прес-релізі.

У першій половині січня 2013 багато рейсів "АероСвіту" були скасовані, а з 15 січня маршрутна мережа, що включала, крім внутрішніх рейсів, ще близько 80 міжнародних напрямків, скоротилася до двох внутрішніх і до десятка міжнародних маршрутів. 16 січня компанія повідомила, що вводить тимчасове розклад польотів до 31 січня, згідно з яким залишає за собою право оперувати всього шістьма повітряними лініями: чотирма міжнародними і двома внутрішніми.

Зараз ви читаєте новину «Росаеронавігація знову припинила обслуговування "АероСвіту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути