четвер, 24 січня 2013 11:52

"АероСвіт" залишився без бортового харчування

"АероСвіт" залишився без бортового харчування
Фото: vladivostokavia.ru

ТОВ "Київ-Кетерінг" з 17 січня припинило постачання комплектів бортового харчування на рейси "АероСвіту", у тому числі далекомагістральні.

Про це йдеться в повідомленні авіакомпанії.

"Успішна реалізація програми санації дозволить уникнути визнання авіакомпанії "АероСвіт" банкрутом та його ліквідації. Разом з тим, низка кредиторів в обхід законодавства вдаються до різних засобів впливу на компанію, перешкоджаючи її нормальному функціонуванню. Так, ТОВ "Київ-Кетерінг" з 17 січня припинило постачання комплектів бортового харчування на рейси "АероСвіту", у тому числі далекомагістральні, змушуючи авіакомпанію шукати інші можливості забезпечення пасажирів харчуванням і напоями під час тривалих польотів. "ВТБ Банк", незважаючи на звернення "АероСвіту" в правоохоронні органи і Національний банк України, продовжує відхиляти платіжні доручення перевізника", - наголошується в повідомленні "АероСвіту".

Нагадаємо, Господарський суд Київської області 29 грудня 2012 року почав провадження  у справі про банкрутство авіакомпанії "АероСвіт".

Суд ввів процедуру розпорядження майном боржника та зобов'язав розпорядника майна боржника провести інвентаризацію майна "АероСвіту".

Зазначимо, що "ВТБ Банк" заявив, що кошти "АероСвіту" на рахунках компанії заарештовані органами Державної виконавчої служби.

Зараз ви читаєте новину «"АероСвіт" залишився без бортового харчування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути