Ексклюзиви
середа, 21 липня 2021 21:10

Робота: назвали високооплачувані вакансії липня

Робота: назвали високооплачувані вакансії липня
У Києві стоматологу готові платити 100 тисяч гривень. Фото: pexels.com

Багато компаній надають українцям можливість отримувати високу заробітну плату. Також реалізувати свій досвід не за кордоном, а вдома.

Подібні вакансії можна знайти на сайтах пошуку роботи, пише The Point.

Стоматолог-ортодонт

Сімейна стоматологія у Києві шукає у команду спеціаліста з ортодонтії з досвідом роботи від трьох років, умінням працювати з різними видами брекет-систем, проводити діагностику за допомогою цефалометричного та антропометричного аналізів. Інколи доведеться працювати у суботу та неділю. Перевагу віддають кандидатам зі знанням англійської мови. Водночас роботодавець гарантує повну зайнятість, офіційне працевлаштування, заробітну плату на рівні 100 тис. грн і компенсацію 50% вартості курсів підвищення кваліфікації.

Менеджер з регіонального розвитку

Кондитерська корпорація шукає фахівця у Києві. Це має бути людина з вищою освітою, досвідом роботи не менше трьох років, управлінським досвідом від 1 року, умінням вести переговори на рівні топ-менеджерів мережі, досвідом розробки стратегії продажів та знанням англійської мови. Компанія пропонує 100 тис. грн зарплати, офіційне оформлення на роботу, медичне страхування, безкоштовні обіди.

Менеджер з продажів

Міжнародна європейська компанія шукає амбітного менеджера з продажу в Києві. Кандидат на посаду має знати російську, польську або англійську мови. Також працювати на аналогічній позиції від 6 місяців. Заробітну плату обіцяють на рівні 100-250 тис. грн. Працювати потрібно з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 19:00 у комфортному офісі біля метро.

Керівник відділу цифрових технологій

Спеціаліст з професійним досвідом роботи у цифровому маркетингу з залучення клієнтів від трьох років потрібен у Київ. Також це має бути людина з досвідом роботи в динамічному цифровому агентстві або онлайн-бізнесі, досвідом управління командою, розумінням платної реклами. Працівнику гарантують медичне страхування, оплачуваний лікарняний та відпустку, заробітну плату на рівні 112 тис. грн та бонуси від компанії.

Керівник мережі ресторанів

Мережа ресторанів у Маріуполі шукає керівника, який управлятиме діяльністю 4-х ресторанів. Потрібен професіонал з досвідом роботи у закладах громадського харчування від трьох років, досвідом управління колективом. Зарплата становить 100-130 тис. грн. Складається зі ставки та ефективності роботи ресторанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робота за кордоном: яку зарплату пропонують українським працівникам

Керівник відділу постачання

Міжнародний оператор мобільного зв'язку запрошує у команду фахівців з досвідом роботи у сфері телеком на міжнародному ринку. Також зі знанням англійської мови на високому рівні. Роботодавець пропонує 120 тис. грн зарплати, можливість віддаленої роботи або офіс у Києві.

Менеджер з роботи з клієнтами

Міжнародна компанія, що виконує замовлення європейських клієнтів з продажу їхніх товарів, шукає у команду фахівця зі знанням німецької мови, досвідом роботи на посаді sales manager від 6 місяців. Компанія пропонує комфортний офіс, заробітну плату на рівні 100 тис. грн. Працювати потрібно з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 19:00.

Операційний директор

Американська торгова компанія оголошує конкурс на посаду у Києві. Потрібен кандидат з аналогічним досвідом роботи 5-10 років, здатний працювати у співпраці з різними організаційними культурами та відділами, знанням англійської. Можливі відрядженя. Компанія пропонує 120 тис. грн заробітної плати, соцпакет.

У 2022 році в Україні планують підвищити мінімальну заробітну плату. Гроші знайдуть у державному бюджеті.

За рік її планують збільшити до 7700 грн, заявив міністр фінансів Сергій Марченко.

Зараз ви читаєте новину «Робота: назвали високооплачувані вакансії липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути