Ексклюзиви
субота, 11 вересня 2021 21:10

Робота для вегетаріанців і любителів кіно: незвичні вакансії вересня

Робота для вегетаріанців і любителів кіно: незвичні вакансії вересня
Оператора дрона забезпечують службовим авто. Фото: pixabay.com

У сучасному світі досить легко знайти застосування своїм знанням і досвіду в будь-якій сфері. Роботодавці щомісяця пропонують незвичні вакансії з достойною оплатою праці.

Носій багажу в готелі

Вимоги: знання англійської мови (середній рівень), доглянутий зовнішній вигляд, старанність, порядність. Офіційне працевлаштування, ставка – 12000 грн плюс чайові. Робочий графік - 2/2, з 08.00 до 20.00.

Файндер, сценарист

Вакансія для віддаленої роботи. Роботодавець готовий розглянути кандидатів, які: допитливі, люблять шукати інформацію. Вміють генерувати незвичайні та яскраві ідеї. Розуміють принцип створення вірусного контенту, знають англійську мову. Зарплата 15 тис. грн, за даними rabota.ua.

Переглядач кінофестивалів, кінокритик

Міжнародна компанія шукає волонтерів для перегляду короткометражних стрічок із різних країн світу. Ідеальний кандидат: відповідальна та креативна людина, яка любить і розуміє незалежне кіно, добре володіє англійською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Недостатньо підвищити зарплати і розраховувати, що люди повернуться додому"

Асистент дизайнера їстівних картинок

Інтернет-магазину для кондитерів потрібен асистент дизайнера, який буде друкувати їстівні макети зображень для тортів на спеціальному принтері з харчовими чорнилами. Побажання до кандидатів: володіти українською мовою, вміти чітко виконувати поставлені завдання, бажання навчатися нового. Необхідно пройти двотижневе стажування перед офіційним оформленням на роботу.

Оператор дрона

Вимоги: досвід використання агродронів, управління квадрокоптерами, посидючість, старанність, готовність до відряджень, права категорії "В".

Обіцяють офіційне працевлаштування, забезпечують службовим авто, мобільним зв'язком і телефоном. Оплачують проживання та харчування під час відряджень.

Нутриціолог

У кулінарну школу та кафе потрібен фахівець. Шукають майстра своєї справи, який поділяє філософію етичного та здорового харчування. Основна вимога – обов'язково бути вегетаріанцем.

У серпні найчастіше роботодавці пропонували зарплату 11000-15000 грн. 7107 працедавців розмістили вакансії із заробітною платою 15000-19000 грн. На роботу із платою 7000-11000 грн запрошували 5394 компанії. Найменший заробіток пропонував 2391 роботодавець – менше 7000 грн, а найвищий — від 39000 грн – 1382.

Зараз ви читаєте новину «Робота для вегетаріанців і любителів кіно: незвичні вакансії вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути