пʼятниця, 22 жовтня 2021 17:34

Рейтинг найкращих юрдепартаментів України очолив Метінвест

Рейтинг найкращих юрдепартаментів України очолив Метінвест
Юридичний департамент компанії "Метінвест" очолив ТОП-50 найкращих в Україні

За результатами рейтингу Best Legal Departments 2021, переможцем року став юридичний департамент компанії "Метінвест Холдинг", який названо найкращим в Україні, а його очільницю Світлану Романову визнано Найкращим керівником юридичного департаменту.

У ТОП 3 найкращих увійшли юридичні департаменти FOZZY GROUP та Ощадбанку, які зайняли друге і третє місце відповідно.

Світлана Романова, директор із правового забезпечення ТОВ "Метінвест Холдинг", зазначила, що цей успіх це не ціль, а лише піт-стоп, заправка, короткий момент натхнення на довгому і складному шляху до великої та значущої цілі.

"Успіх — не кінець шляху, а лише черговий дороговказ, який підтверджує правильність обраного тобою курсу. Ідучи будь-яким шляхом у житті, слід завжди пам'ятати, куди ти хочеш прийти і ким ти хочеш стати. Потрібно не вирішувати проблеми, а виявляти їх попереду, дивитися не собі під ноги, а вперед, у майбутнє. Водночас треба мати в собі сили постійно змінюватись, адаптуватись і реагувати на всі зміни, які трапляються тобі дорогою. Авжеж, це складно, але лише так можна досягти своєї мети, своєї мрії..." — зазначила переможниця.

Нагородами рейтингу Best Legal Departments 2021, який щорічно публікує газета "Юридична практика", відзначаються провідні юридичні служби та юрисконсульти України. Досягнення inhouse-юристів відзначені в 27 номінаціях Best Legal Departments 2021.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найкращих юрдепартаментів України очолив Метінвест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути