четвер, 04 липня 2013 18:00

Рада виділила 122 мільйони на розвиток бізнес-клімату в Україні

Рада виділила 122 мільйони на розвиток бізнес-клімату в Україні
В уряді кажуть, що хочуть, аби реєстрація бізнесу не залежала від місцевих чиновників. Фото: ukr.obozrevatel.com

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо фінансування державної реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності).

Про це сьогодні заявив голова Державної реєстраційної служби Дмитро Ворона, повідомляє прес-служба відомства.

Як зазначив голова відомства, закон підготовлено для забезпечення належного виконання з 1 липня 2013 року повноважень територіальних органів юстиції щодо здійснення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, встановлених їм законом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша країна – банкрут. Її рятує тіньова економіка й олігархи" - "свободівець"

"Відповідно до закону передбачається виділити 122,4 мільйони гривень на забезпечення належного виконання функцій державної реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності. Це в тому числі, і оплата праці співробітників, оснащення приміщень для розміщення державних реєстраторів й зберігання реєстраційних справ юридичних та фізичних осіб-підприємців, а також забезпечення державних реєстраторів комп'ютерною та оргтехнікою, меблями, відповідним обладнанням тощо. Я дякую народним депутатам за підтримку цієї важливої реформи", - сказав Ворона.

Нагадаємо, із 1 липня 2013 року повноваження з реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців передані до Державної реєстраційної служби України. За словами прем'єр-міністра Миколи Азарова, завдяки передачі цих повноважень, реєстрація бізнесу не залежатиме від місцевих чиновників.

Зараз ви читаєте новину «Рада виділила 122 мільйони на розвиток бізнес-клімату в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути