пʼятниця, 14 квітня 2017 13:42

Путін хоче відстежувати товари з України

Путін хоче відстежувати товари з України
Путін хоче створити електронну систему для відстеження товарів з України. Фото: kor.ill.in.ua

Президент РФ Володимир Путін хоче створити електронну систему для відстеження товарів з України в Євразійському економічному союзі (ЄврАзЕС. - ред.).

Про це він сказав на зустрічі в Бішкеку президентів країн ЄврАзЕС (РФ, Білорусі, Казахстану, Вірменії і Киргизії), пише УНІАН.

"Ще одним елементом зміцнення Євразійського економічного союзу є сполучення інформаційних систем наших держорганів, насамперед митних служб, з метою створення механізму моніторингу руху товарів територією союзу", - сказав Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курченко планує захопити ринок скрапленого газу в Україні - ЗМІ

За словами Путіна, про це президенти неодноразово "дискутували". Дійшли висновку, що введення електронної системи відстеження товарів допомогло б "нашим партнерам, які перебувають поза межами союзу".

"Це дало б змогу поліпшити розв'язання таких проблемних питань для транзиту товарів третіх країн, зокрема й України", - зазначив президент РФ.

Необхідно конфісковувати видобуте в окупованих районах Донбасу вугілля, яке Росія намагатиметься продати Україні. Таку пропозицію Раді нацбезпеки та оборони вніс президент Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Путін хоче відстежувати товари з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути