понеділок, 11 липня 2016 09:47

Продають мережу "Кофе Хауз" в Україні

Продають мережу "Кофе Хауз" в Україні

За мережу її власники планують виручити близько $3 млн, в цю вартість входить не тільки право оренди приміщення та обладнання, а й можливість використовувати бренд "Кофе Хауз".

Про це повідомляє Ліга.net.

"Можна купити не всю мережу, а лише окремі заклади", - повідомило джерело видання.

Мережа виставлена ​​на продаж, підтвердила співвласниця компанії "Кофе Хауз Україна" Світлана Шикулова, яка управляє мережею.

"Цей бізнес спочатку був створений для продажу. До нас часто зверталися потенційні покупці з цього питання", - сказала Шикулова.

За її словами, на "Кофе Хауз" вже є реальні покупці.

Шикулова каже, що російський власник припинив підтримувати свій український актив ще до 2014 року.

"Кофе Хауз" - третя російська мережа, власники якої відмовилися від її підтримки. У минулому році в Києві всі свої шість ресторанів закрила мережа "Якіторія". А компанія "Росинтер Ресторантс" спочатку закрила закладу IL Патіо, а потім відмовилася від київського ресторану T.G.I. Friday's.

"Кофе Хауз" - російська мережа кав'ярень, яку заснував в 1999 році бізнесмен Тимур Хайрутдинов. В Україні компанія працює понад десять років, зараз в неї входять 17 столичних кав'ярень.

У 2014-му російську мережу "Кофе Хауз" придбав головний конкурент - "Шоколадниця". Але тоді через складну структури власності український актив в угоду не увійшов.

За даними Державного реєстру юридичних осіб, "Кофе Хауз Україна" належить офшору ТРК Холдинг Лтд (кінцевий бенефіціар - Тимур Хайрутдинов) і українці Світлані Шикуловій.

Зараз ви читаєте новину «Продають мережу "Кофе Хауз" в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути