вівторок, 23 березня 2021 09:52

Приватбанк запровадив ліміт на отримання платежів

Приватбанк запровадив ліміт на отримання платежів
Банк ввів ліміт в 30 тис. грн на прийом платежів. Фото: gsminfo.com.ua

Приватбанк відхиляє платежі на карту "Ключ до рахунку". Вона дозволяє підприємству проводити будь-які розрахунки: оплачувати покупки за кордоном і в інтернеті, замінює виснажливі чекові книжки з їх високими тарифами на зняття готівки.

Відхилення платежів відбувається через те, що на карті встановлено ліміт в 30 тис. грн на місяць на прийом платежів, пише UBR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найприбутковіші та найзбитковіші українські банки

"За вимогами НБУ щодо платежів на користь суб'єкта підприємницької діяльності, обов'язково в призначенні платежу вказувати, за що платіж, від кого, на підставі чого, з НБУ або без", - пояснює прессекретар Приватбанку Олег Серга.

Обмеження стосується виключно переказів на корпоративні карти і не вплине на перерахування на картки фізосіб.

"Банк у цьому випадку має рацію. Хоча це і картка, щоб знімати готівку, це все одно бізнес. На неї повинні поширюватися ті ж вимоги щодо позначення мети платежу, що й на підприємство. Туди може приходити тільки виручка. Але нею можна розраховуватися, знімати готівку", - говорить податковий консультант Київського центру підтримки розвитку бізнесу Олександра Томашевська.

З 48 звернень для оформлення кредиту за програмою "Доступна іпотека 7%" банки узгодили всього 21% заявок. Фінустанови підписали 10 договорів на 7,2 млн грн, а середня сума кредиту становить 722 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Приватбанк запровадив ліміт на отримання платежів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути