вівторок, 03 листопада 2020 14:44

Приватбанк почав випуск платіжних карток китайської системи UnionPay

Приватбанк почав випуск платіжних карток китайської системи UnionPay
На частку UnionPay припадає найбільший в світі обсяг витрат за картками. Фото: pixabay.com

Державний Приватбанк першим в Україні почав випуск платіжних карток міжнародної системи UnionPay International, якими можна розплачуватися в Китаї, Україні і ще більше 170 країн світу.

Безконтактні кредитні картки можна оформити рівня Classic та Gold й отримати їх з 6 листопада в столичних відділеннях банку, повідомила пресслужба Приватбанку.

Також найближчим часом Приватбанк і UnionPay планують запуск цифрових додатків, які дозволять використовувати платіжну систему без відвідування банку й отримання фізичних карток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найприбутковіші українські банки

Сьогодні на частку UnionPay припадає найбільший у світі обсяг витрат за картками. У банку зазначили, що ці картки насамперед будуть корисні тим, хто часто подорожує в Китай, країни Південно-східної Азії або веде бізнес з китайськими партнерами. Крім того, картки надають переваги глобального шопінгу на торгових майданчиках-партнерах.

Починаючи з грудня 2019 року користувачі платіжних карток UnionPay можуть використовувати їх в мережі Приватбанку - розплачуватися в готелях, ресторанах і торгових точках Києва, Харкова, Одеси, Дніпра та інших міст. Також за допомогою карток UnionPay можна знімати готівку в банкоматах Приватбанку по всій країні.

Пандемія коронавірусу змусила українців переходити на безконтактні способи розрахунку. З початку 2020-го частка безготівкових операцій зросла до 55,2%.

Зараз ви читаєте новину «Приватбанк почав випуск платіжних карток китайської системи UnionPay». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути