середа, 18 березня 2020 06:30

Підприємство "Укроборонпрому" почало виготовляти марлеві пов'язки

Підприємство "Укроборонпрому" почало виготовляти марлеві пов'язки
"Укроборонпром" почав виготовляти марлеві пов'язки. Фото: 24 канал

Державне підприємство "Новатор", яке входить до складу "Укроборонпрому", екстрено переорієнтувало виробництво і запустило пошиття медичних марлевих пов'язок для потреб підприємств держконцерну.

Підприємство також готується до запуску виробництва перших вітчизняних клапанних респіраторів FFP3, на підприємстві встановлюють нову виробничу лінію, яка дозволить випускати до 3 млн цих спецзасобів щомісяця, повідомила прес-служба "Укроборонпрому".

В цілому на заводі планують виготовити 100 тисяч багаторазових марлевих пов'язок, з них 13,5 тисячі вже пошито і передано співробітникам хмельницького підприємства (з розрахунку 10 пов'язок для одного співробітника і його сім'ї), три тисячі пов'язок передали для ДП "Красилівський агрегатний завод", розглядаються запити на поставку пов'язок іншим підприємствам "Укроборонпрому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через кадрову політику українська оборонка може виявитися "на колінах"

Державний концерн "Укроборонпром" - об'єднання підприємств оборонно-промислового комплексу України під державним управлінням. Входить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Підприємство "Укроборонпрому" почало виготовляти марлеві пов'язки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути