Ексклюзиви
четвер, 28 грудня 2017 16:10

Повідомили, де найбільше затримують зарплату

Повідомили, де найбільше затримують зарплату
У листопаді заборгованість скоротилася на 10,4% у Вінницькій області, на 10% у Тернопільській області і на 4,6% у Чернігівській області. Фото: korrespondent.net

Сумарна заборгованість по заробітній платі в листопаді 2017 року зросла на 5,1%. З початку року — на 44,2% і до 1 грудня становить 2,582 млрд грн.

У листопаді сума заборгованості із зарплати економічно активних підприємств збільшилася на 9,3% і до 1 грудня року склала 1,457 млрд грн, повідомили у Держстаті.

У цей період заборгованість скоротилася на 10,4% у Вінницькій області, на 10% - у Тернопільській і на 4,6% - у Чернігівській. У Львівській області заборгованість зменшилася на 2,3%, у Запорізькій - на 1,2%, Харківській - на 0,7%. У Києві заборгованість по виплаті зарплат скоротилася на 1,9%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборгованість із зарплати на державних шахтах зменшилась вдвічі - Міненерговугілля

Водночас минулого місяця зафіксували зростання заборгованості у Чернівецькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Черкаській, Хмельницькій, Кіровоградській, Херсонській, Полтавській, Дніпропетровській, Волинській, Рівненській, Миколаївській областях.

До початку грудня понад три чверті суми заборгованості економічно активних підприємств припадали на промисловість. Це 77,6%. При цьому 31,2% і 16,5% заборгованості сформовані в Донецькій і Луганській областях, відповідно.

Станом на 1 червня 2017 року заборгованість по виплаті заробітної плати в Україні (без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції) склала 2 млрд 320,2 млн грн. У травні 2017 року вона складала 2 млрд 185,2 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, де найбільше затримують зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути