субота, 15 квітня 2017 00:06

Порошенко підписав закон про нові податки для українців

Порошенко підписав закон про нові податки для українців
Порошенко підписав закон про нові податках. Фото: УНІАН

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який знизив ставку податку на доходи фізичних осіб по дивідендах вдвічі - з діючої загальної ставки ПДФО в 18% до 9%.

Порошенко підписав відповідний закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України відносно поліпшення інвестиційного клімату в Україні" від 21 грудня 2016 року № 1797-VIII, - повідомляє УБР.

Прийнятий закон звільняє місцеві бюджети від необхідності повертати нараховані та сплачені за період проведення АТО суми податку на нерухоме майно та земельні ділянки, розташовані на тимчасово непідконтрольною української влади території Донецької та Луганської областей, а також на лінії зіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко підписав оборонний закон

Раніше, 24 березня 2017 року Верховна Рада України прийняла законопроект №6210, виправивши помилку і знизивши ставку ПДФО на дивіденди удвічі. Принципово рішення про зниження ставки було прийнято ще в грудні, проте через технічну помилку в тексті його не можна реалізувати.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підписав закон про нові податки для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути