Ексклюзиви
середа, 13 квітня 2011 13:07

Порошенко купив медіахолдинг "КП Медіа" Джеда Сандена

Порошенко купив медіахолдинг "КП Медіа" Джеда Сандена

"Український Медіа Холдинг" (УМХ, Київ) і засновник "5-го" телеканалу бізнесмен Петро Порошенко виступили стратегічними інвесторами медіахолдингу "КП Медіа" (портал bigmir, журнал "Кореспондент"), зберігши за його засновником Джедом Санденом позицію виконавчого директора.

"В особі УМХ і П.Порошенка ми знайшли таких інвесторів, які будуть розвивати бізнес-складову проектів "КП Медіа", не втручаючись у редакційну політику", - цитується у спільній тристоронній заяві коментар Сандена.

Структура і ціна угоди не розголошуються. Раніше Санден повідомив про вихід зі складу акціонерів ВАТ "КП Медіа" (Київ) - холдингової компанії групи.

"Сьогодні (13 квітня. - ред.) я можу відкрито заявити про те, що "KP Media" з усіма медіа-проектами увійде до складу United Media Holding, одного з лідерів медіа-ринку України, що займає перші місця в друкованій пресі, радіо, Інтернеті та дистрибуції друкованої продукції. Крім фінансової складової угоди, нам потрібен був партнер з бездоганною репутацією, щоб захистити холдинг від політичних ризиків. Моїми ключовими вимогами були збереження незалежності редакції і робочих місць.Також однією з умов була моє участь в управлінні компанією", - йдеться в листі Сандена.

Фінансовим радником угоди виступила інвестиційна компанія "Конкорд Капітал".

"Для мене є честю, що до нашої команди приєднується колектив "Кореспондента", який відрізняється своєю об'єктивністю і абсолютно заслужено є одним з лідерів на медійному ринку України. Я зацікавлений в тому, щоб журнал і сайт Кореспондент розвивалися як об'єктивні ЗМІ з незалежними редакціями. У цьому їх сила і гарантія успіху ", - зазначив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко купив медіахолдинг "КП Медіа" Джеда Сандена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути