вівторок, 11 жовтня 2016 18:57

Попередні керівники Укрпошти отримували понад 100 тис. грн - Смілянський

Попередні керівники Укрпошти отримували понад 100 тис. грн - Смілянський
НВ Бизнес - Новое время

Утримувати дорогу команду будь-якій компанії і тим паче держпідприємству вигідніше, ніж платити низькі зарплати, написав у Facebook генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

В інтернеті активно обговорюють високі зарплати нового керівництва державної компанії.

"Я не соромлюся своєї зарплати. І гордий, що зміг забезпечити гідні зарплати для керівного складу. Зарплати попередніх керівників Укрпошти були низькими лише формально. Реальний рівень доходу перших осіб просто приховували. Оклади справді були низькими. Але оклади - лише невелика частина айсберга. З урахуванням надбавок і премій кожен із десяти топів компанії станом на 2-й квартал 2016 року (тобто до моєї появи в Укрпошті) отримував на руки близько або понад 100 тис. грн виплат на місяць. І це - не враховуючи особистого водія й автомобіля кожному, яких оплачувала компанія. Наша команда від такої непотрібної розкоші відмовилася", - написав Смілянський.

Генеральний директор Укрпошти зазначив, що загальний зарплатний фонд для керівництва компанії майже не змінився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із поштового відділення вкрали 83 тис. грн

"Яким він був - 2,7 млн грн - у другому кварталі, таким і залишився у третьому. Тільки якщо раніше ця сума ділилася на 9 топів, тепер ділиться на вісім осіб. Чому дорогий менеджер вигідніший державі? Це ефективність його роботи. З урахуванням переглянутих тендерів і перекриття схем крадіжок в Укрпошті, наша команда до вересня повністю окупила себе на рік уперед. Ми заощадили близько 50 млн грн у річному еквіваленті на тендерах і контрактах", - зазначив керівник Укрпошти.

У квітні новий керівник Укрпошти Ігор Смілянський розповідав, що буде отримувати 333 тис. грн зарплати на місяць, без урахування премій.

Заступники генерального директора отримали у вересні зарплату від 145 до 265 тис. грн, передає Главком.

Зараз ви читаєте новину «Попередні керівники Укрпошти отримували понад 100 тис. грн - Смілянський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути