четвер, 18 квітня 2013 09:41

Південмаш хоче виробляти трактори спільно з китайцями

Південмаш хоче виробляти трактори спільно з китайцями
Зараз визначається модельний ряд, обсяг випуску і локалізації в Україні тракторів. Фото: pogruzchiki.com

Південний машинобудівний завод ім. А.М. Макарова, найбільший у Китаї виробник сільгосптехніки YTO Group Corporation та інвесткомпанія Citic Inernational 10 квітня підписали протокол про спільне виробництво тракторів, повідомили вчора у Мінагрополітики.

Як передає "Комерсант-Україна" у матеріалі "Китай в'їжджає на тракторі", китайська сторона пропонує вигідні умови кредитування, яке дозволить оновити обладнання підприємства, розповів заступник гендиректора Південмашу Віктор Гармаш, відмовившись уточнити обговорювану ставку позики.

"Зараз визначається модельний ряд, обсяг випуску і локалізації в Україні, а також джерела фінансування проекту", - уточнив директор департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Мінагрополітики Олександр Григорович.

YTO - один з лідерів у світі з виробництва тракторів. В Україні компанія розраховує зайняти сегмент тракторів потужністю до180 к.с. Південмаш зараз виробляє менше потужні трактори - 60-80 к.с.

Зараз ви читаєте новину «Південмаш хоче виробляти трактори спільно з китайцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути