Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2018 14:56

Підвищили тарифи на тепло для населення

Підвищили тарифи на тепло для населення
Нові тарифи почнуть діяти з 1 січня 2019 року. Фото: Zik

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у галузях енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), сьогодні підвищила тарифи на тепло для населення ще для 6 виробників теплоенергії.

Вони зросли загалом на 4-21%. Так, для КП "Вінницяміськтеплоенерго" тариф підвищено на 20%, для КП "Міськтепловодоенергія" (Хмельницька обл.) -на 18%, для ТОВ "Рівнетеплоенерго" - на 18%, ДКП "Хмельницьктеплокомуненерго" - 19%, КПТМ "Черкаситеплокомуненерго" - 18%, ПрАТ "Черкаське хімволокно" - 21%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Субсидії почнуть виплачувати грішми

Нові тарифи почнуть діяти з 1 січня 2019-го. Як зазначила голова НКРЕКП Оксана Кривенко, відсоток зростання тарифів на опалення не перевищив відсоток зростання ціни на газ - 23,5%. Крім того, на 22% було знижено тариф на теплоенергію для бюджетних установ, передає Інтерфакс-Україна.

Загалом, тарифи на теплоенергію підвищили для 24 із 26 ТКЕ. Очікується, що на засіданні 11 грудня комісія ухвалить рішення й щодо останніх 2 виробників теплоенергії - ТОВ "Євро-реконструкція" і ТОВ "Фірма "ТехНова".

10 грудня НКРЕКП затвердила підвищення на 12-24% тарифів на тепло для населення для перших 18 із 26 виробників теплоенергії (ТКЕ). Перегляд тарифів на опалення з урахуванням нової ціни на газ був однією з обов'язкових умов Міжнародного валютного фонду (МВФ).

Зараз ви читаєте новину «Підвищили тарифи на тепло для населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути