четвер, 09 листопада 2017 15:12

Перший блокчейн форекс-брокер має намір залучити рекордні $150 млн в ході ICO

Готується до виходу на ринок перший в індустрії блокчейн крипто форекс-брокер, який є спільним проектом від акціонерів PrivateFX і однією з найбільших європейських банківських груп. Вже в найближчі тижні проведе токенсейл. Як стало відомо з надійних джерел, в ході ICO новий брокер має намір залучити 150 мільйонів доларів прямих інвестицій.

 

За повідомленнями інсайдерів, кілька великих приватних інвесторів, серед яких і кілька венчурних інвесторів, були настільки вражені представленими європейськими банкірами та акціонерами PrivateFX планом розвитку нового напряму в галузі (блокчейн брокеридж), що вирішили вже на старті ICO придбати істотну частку токенів, будучи переконаними в істотному зростанні ціни нової криптовалюти, який забезпечать новому брокеру технологія блокчейн, статус банківського підрозділу під відомим і шанованим європейським брендом, а також ексклюзивні продукти власної розробки від PrivateFX, успішні, що прекрасно зарекомендували себе раніше, і які також дістануться новій компанії.

Продукти від PrivateFX, які отримає новий брокер - ПАММ-індекси з плечем, здатні збільшити прибуток інвестора в індекси в 5 разів; рекомендовані ПАММ-керуючі, які дають 150-200% річного прибутку; продукт "Активний інвестор", що дозволяє кожному клієнту, який навіть не вміє торгувати самостійно, заробляти разом з професійним ПАММ-керуючим, просто копіюючи його угоди.

Як раніше великий європейський банк оцінив величезний потенціал продуктів, розроблених в PrivateFX, а також можливості технології блокчейн в форекс-індустрії, а тому вирішив реалізувати проект зі створення першого банківського блокчейн форекс-брокера, так тепер цей потенціал оцінили і великі приватні інвестори, які мають намір викупити велику частину токенів в ході майбутнього ICO.

Блокчейн (англ. Blockchain або block chain) - вибудуваний за певними правилами безперервний послідовний ланцюжок блоків, що містить інформацію. Вперше термін з'явився як назва розподіленої бази даних, реалізованої в системі "біткойнів". Тому блокчейн найчастіше відносять до транзакцій в різних криптовалютах. Однак технологія ланцюжків блоків може бути поширена на будь-які взаємопов'язані інформаційні блоки.

Які ж переваги банківського форекса в порівнянні з форексом у дилінгових центрів і звичайних брокерів?

У брокерській компанії PrivateFX після реалізації цього плану буде навіть більше переваг ніж в банківському форексі, оскільки клієнт взагалі не розміщуватиме і не зберігатиме кошти на рахунках брокера (нехай навіть в банку), він буде тримати кошти на власному рахунку в банку, де будуть виконувати роль гарантійного зобов'язання (забезпечення) під проведені відповідним клієнтом операції. При цьому відпадає питання підтвердження виведення угод клієнтів на міжбанк, оскільки кошти від клієнтів безпосередньо навіть у брокера потрапляти не будуть, а будуть залишатися на рахунках клієнтів. Тобто операції фактично будуть йти за рахунок коштів самої компанії, при цьому очевидні переваги перед звичайною сегрегацією коштів у брокерів, які її практикують. У випадку з сегрегацією кошти все-таки потрапляють на рахунок компанії, просто зберігаються окремо від коштів компанії.

*Матеріал підготовлений за інформацією, наданою компанією PrivateFX

Попередження: брокерська компанія PrivateFX неплатоспроможна

Зараз ви читаєте новину «Перший блокчейн форекс-брокер має намір залучити рекордні $150 млн в ході ICO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути