субота, 16 січня 2021 11:55

Переказувати гроші з-за кордону можна безпечно та на картку будь-якого українського банку
6

Відтепер переказувати гроші з-за кордону в Україну через TransferGo можна не тільки на картки ПриватБанку. Грошові перекази стали доступними на картки будь-якого банку в Україні.

Під час масового переходу на безготівкові платежі сервіс TransferGo стає як ніколи важливим. Задовольняє зростаючі потреби, як нових, так і вже існуючих клієнтів у цих складних умовах. Кількість клієнтів TransferGo у всьому світі перевищила два мільйони, а загальна кількість країн, куди можна переказати гроші, досягла 63. Серед 2 мільйонів клієнтів українців понад 500 тисяч.

"Отримували такі запити від наших клієнтів. Наша співпраця з ПриватБанком, нашим головним партнером в Україні, протягом останніх двох років перейшла на новий рівень, і ми раді надати українцям можливість переказувати гроші на карти всіх українських банків", — розповідає Анастасія Фоменко, менеджер з розвитку сервісу в Україні.

За час карантину стало менше можливостей для переказу готівки, тому у всьому світі люди, яким необхідно відправити гроші своїм рідним і друзям, стали більше покладатися на онлайн-сервіси переказу коштів.

Переказати гроші з TransferGo можна за номером картки, за IBAN або на картку ПриватБанка.

  Переказ за номером картки
Переказ за номером картки
  Переказ за реквізитами IBAN
Переказ за реквізитами IBAN
  Традиційний спосіб переказу на картку ПриватБанку
Традиційний спосіб переказу на картку ПриватБанку

TransferGo пропонує кілька строків доставки переказів незалежно від способу отримання. Комісія - фіксована та не змінюється незалежно від суми переказу. Доставка — на картку MasterCard чи Visa, за реквізитами IBAN, на картку ПриватБанку:

• Зараз — за 30 хвилин.
• Стандартна — наступного дня ввечері.
• Сьогодні — того ж дня до 20:00.

Перевагою сервісу TransferGo є прозорість — відправник при створенні переказу бачить всі суми та терміни, та вони не змінюються незалежно від курсу валют чи інших чинників, а саме:

Суму, яка буде списана з його картки й вона не змінюється;

• Вартість доставки переказу, що є фіксованою та не змінюється незалежно від суми переказу;

• Суму, яка буде зарахована на картку або рахунок отримувача до копійки, та сума теж не змінюється незалежно від стабільності гривні чи іншої валюти в Україні або в Європі;
• Термін доставки переказу, тобто, коли гроші будуть зараховані на картку або рахунок отримувача.

Дуже корисна функція сервісу — можливість поділитися статусом переказу з отримувачем. Це виглядає як посилання, що можна відправити в Viber, Messanger чи Whatsapp, з детальною інформацією про суму та термін зарахування. Один клік та отримувач все знає про свій переказ.

Ще одна найприємніша перевага TransferGo - україномовна та російськомовна служба підтримки. Працюючи за кордоном в іншому мовному та культурному середовищі важливо мати можливість спілкуватися рідною мовою, тому спеціалісти служби підтримки TransferGo працюють не лише в робочі години, а також увечері та у вихідні. Кожний користувач сервісу може зателефонувати без використання роумінгу — підтримка доступна за телефонами в Україні, Польщі, Литви, Великобританії, електронною поштою та за допомогою месенджера Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Переказувати гроші з-за кордону можна безпечно та на картку будь-якого українського банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути